ryde

Sofia Rydemalm skapar choklad av hög kvalitet där man med omsorg och passion noggrant väljer ut råvarorna.

Sofia Rydemalm startade och drev en chokladfabrik

Jag startade, byggde upp och drev under åren 2003 till 2011 en chokladfabrik med tillhörande butik på den lilla vackra ön Belle-Île-en-Mer längs den franska Atlantkusten. Främst ansvarade jag för varumärkesbyggandet, produktutveckling och försäljningen i såväl Frankrike som Sverige. I fabriken på Belle-Île-en-Mer producerades choklad för den franska marknaden men även en stor del för den svenska chokladmarknaden. Fabriken finns fortfarande kvar och drivs av min exman, Patrik Thomas, i samma anda som tidigare.

Sofia Rydemalm inspireras och inspirerar

Chokladen är fin att se på men ännu godare att smaka. Inspiration hämtar jag från länder med lång chokladkultur och erfarenhet som framförallt Frankrike. Men inspiration får jag även från en promenad längs havet, från ett besök på ett museum, från en god middag och inte minst från mina barn.

Sofia Rydemalm Choklad AB

Sedan juni 2014 driver jag Sofia Rydemalm Choklad AB och tar främst fram choklad under andras koncept och varumärke, sk white label produkter. Jag har idéerna kring en ny chokladlinje, jag kan se förpackningsmöjligheter och kan ge förslag på nya produkter i ett tidigare sortiment. Jag har ett väl inarbetat samarbete med olika chokladproducenter i Sverige och i Frankrike. Idag jobbar jag löpande med existerande chokladmärken men främst med olika företag samt dagligvaruhandeln, detaljhandel, hotell och restaurang. Då används oftast kundens eget varumärke, logotype och budskap kring chokladen.

Sofia Rydemalm Choklad AB distribuerar även andra mycket högkvalitativa livsmedelsprodukter som till exempel havssalt på Åhléns i Sverige.

Chicolat - Sofia Rydemalm Choklad

Sofia Rydemalm
Ängsvägen 11b
131 41 Nacka, Sverige

+46 70 777 80 40
sofia@rydemalmchoklad.se

Pressbilder

Sofia Rydemalm
Rydemalm Choklad
Chicolat chokladkakor
Sofia Rydemalm Klippor
Sofia Rydemalm vid havet
Sofia Rydemalm stranden
Sofia Rydemalm Klippor
Sofia Rydemalm
Sofia Rydemalm